O projektu

Projekt Kreativnih Minuta započeo je u mojoj glavi prije mnogo godina. U njoj je egzistirao sve dok cijeli svijet, pa i mene, nije pogodila situacija zvana Covid-19.

Gubitak posla, zabrinutost i odluka za unapređenjem znanja i poslovnih mogućnosti, odnosno Algebra, izvukli su ga iz glave van. Dio obuke za specijalistu internetskog oglašavanja je izgradnja weba na kojem možeš pokazati svijetu što voliš i što radiš, i evo ga, Minute su na webu.

Kreativnih ideja što raditi s djecom ili kako ukrasiti dom, oduvijek sam imala puno, i vjerujem da ih ima svatko, problem nastaje kada treba pronaći vrijeme. Tu uskačem ja! Nisam ga imala ni ja, a imala sam želju, pa sam radila male projekte, koji ne zahtjevaju sate i dane. Zato je velika većina ideja na ovim stranicama jednostavna, izvediva u kratkom vremenu, s materijalima koje imate doma ili ih je lako nabaviti i uz mali trošak. Osjećaj koji se javi kada svojim rukama napravite nešto lijepo, originalno i korisno je stvarno dobar, tijelo počne proizvoditi hormone sreće i želite još! 🙂 Ubrzo prestajete provoditi vrijeme pred TV-om, istražujete ideje na internetu, postajete član Uradi Sam zajednice i znate točno što kome napraviti kao rođendanski ili božićni poklon 🙂

E, upravo to želim i ja potaknuti u Vama ovim Kreativnim minutama! Javljajte mi je li uspjelo 🙂

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial